Sista Hägglundsjoggen i onsdags (3 Juni)

Så va de dax för den sista joggen för 2009. Vädret var rätt ostadigt o riktigt kylslaget (knappt +10). Syrran skulle med så ja tänkte ta bilen. Men de blev de inget av, låsat pajade tyvärr. De var bara att slänga sig på cykeln. Blev en aningens stressigt, vi fick bara en kvart till att värma upp. Trots detta kändes okej ändå. Fick tyvärr en dålig start o hamnade långt ner i fältet, men arbetade mig upp så sakteliga i fältet. Tyvärr hade ja inte mkt att sätta till den sista km, så nå mkt till fartökning o spurt blev de inte. Placering 31, tid 15.22. 3 sekunder från bästa tid! Maria va jätte duktig, blev 16:e tjej på tiden 19.23. Nu är de bara att ladda för Urskogsloppet den 13:e Juni.
Citat från Hägglunds skidors hemsida: "Så var säsongen över. Det femte och sista delarrangemanget av Hägglunds Joggen 2009 kördes på onsdagen till minne av Johan Bergström, Vingalöparen och f d Hägglunds skidåkaren som gick bort i cancer 2002. 363 deltagare, varav 163 på tid, var ute denna kväll och det gör ett totalt resultat på 1740 deltagare! Bara 28 färre än ifjol, trots lite otur med vädret i år. Det innebär totalt 713 mil! Fantastiskt bra!

Denna kväll segrade Henrik Pilvinge, Knightec för andra gången i år. Tvåa blev Martin Gidlund, BAE Systems (trots ett Stockholm Marathon i benen!), före Vingarnas Tomas Kapell. På damsidan fick Lockners två st på pallen. Segrade gjorde inte oväntat Jackline Lockner och trea blev syrran Patricia. Där emellan smög sig Maria Hörnsten in. Trots att Vårruset gick i Umeå samma kväll samlade damstartfältet 33 löpare och det är en mycket bra siffra"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0