Hägglundsjoggen 3...

Så va de daxs för tredje upplagan av årets Hägglundsjogg. Citerar Hägglunds skidors hemsida "...genomfördes med något färre deltagare än de tidigare. 303 tappra deltog, varav 132 på tid. Inför den förestående helgen brukar folk prioritera annat, så ock denna kväll.

Det blev ändå en bra kväll med en lågoddsare som vinnare på damtävlingen; Nätra SK:s Jackline Lockner, som i och med segern tog sin andra vinst för säsongen. Tiden, 15.21, är nytt personligt rekord. Tvåa blev Maria Hörnsten, Ö-vik Innebandy och trea Gunilla Nordin,Hägglunds Skidor. 

På herrsidan blev det seger för en Kramforsbo, Tajudin Hassen, Kramforsalliansen på tiden 13.18. Tvåa blev Martin Gidlund, BAE, som efter två tredjeplaceringar nu knep en andra. Tredjeplatsen togs istället av Robert Backlund, Myckelgensjö. Bland många fina prestationer måste ändå vår egen Kasper Gauslaa framhållas. Blott 13 år sprang han in på en 13:e plats på den fina tiden 14.35. Mycket bra!"
Själv så kändes det lite stelt idag. Hade tidigare på dagen varit uppe i umeå på möte och kom hem halvsex nästan så de blev lite stressigt. Vädret var bra, lite moln och ca 12-13 grader. Gick ut som vanligt, rätt hårt men lite avvaktande. Som vanligt så blev de betydligt jobbigare när vi vände över bron, och framför allt när man passerade badplatsen. Men höll i och orkade faktiskt med en liten fartökning sista 3-400 m o sprang om ett par st. Tiden blev 15.20 o plac 29



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0